Ik had al veel andere dingen geprobeerd maar dat met de lasers was echt goed…

Mario

Ik heb geen probleem. Ik heb geen rekening gehouden met de aanbevelingen en het stoort me niet dat iemand in mijn gezelschap rookt.

Xavier

Behandeling was zeer goed. Mijn vriendin en ik voelen ons goed bij het resultaat.

Marino

Softlaser- therapie concentreert zich op minimaal 60 punten, om zo een perfect mentaal en fysisch evenwicht te creëren. De behandeling duurt ongeveer 1 uur, word in één enkele keer toegepast en werkt onmiddellijk.

Men gebruikt softlaser-therapie om bepaalde punten van ons lichaam met zuiver laserlicht te kalmeren ( o.a. stress – eetlust – zenuwen ) of juist te stimuleren. (o.a. wilskracht ).

De behoefte aan nicotine wordt gestopt en ontwenningsverschijnselen blijven weg. Hierdoor wordt men niet prikkelbaar en blijft de gewichtstoename beperkt of neemt zelfs af.
Direct na de behandeling heeft men dan ook het gevoel van nooit gerookt te hebben.

Laser therapie heeft dus een dubbele werking:
•    Nicotine behoefte te stoppen
•    Maximaal de ontwenningsverschijnselen beperken in het lichaam.

Het lichaam past zich aan deze nieuwe situatie aan, en de eerste weken die volgen op de behandeling kan men dan ook vaststellen dat:

•    Het bloed 25 a 30% meer zuurstof toegevoegd krijgt
•    De algemene conditie verbeterd
•    De soepelheid neemt toe
•    De vorm komt terug.

Men kan stellen dat de behandelde persoon zal geconfronteerd worden aan behoeften verbonden aan gewoonten. Om het slagen van de behandeling te bevorderen is het aangeraden goed gemotiveerd te zijn vooraleer te starten met de therapie.

Met een zeer hoog slagingspercentage (om en bij de 90%) stoppen de behandelde personen meteen te roken en dit percentage verhoogd nog aanzienlijk als een bijkomende nabehandeling nodig blijkt (deze nabehandeling is mogelijk gedurende de 3 weken na de eerste behandeling).

Wij gebruiken de meest recente en gesofistikeerde apparatuur en dat bepaald onze hoge graad van succes, veroudert en voorbijgestreefd materiaal levert veel minder goede resultaten op en vergt dan ook meestal meerdere behandelingen.